Monday, 10 December 2007

Untuk yg nak beli laser detector

Pertama sekali sebelum beli laser detector korang kena faham konsep menggunakan laser detector nih. Sebab kalau korang tak faham mmg buat ngabis duit jer beli. Baik beli nasik goreng lagi best. Untuk yg dah baca artikel-artikel yg aku tulis dan aku tempek kat sini korang leh faham benda alah apa yg aku dok merepek kat sini. Untuk yg belum baca rajin-rajinlah membaca. Ishh lama tak menulis ni kat seminggu dah ni aku jadi takder mood nak menulis nih. Syok dok layan one piece dari episod satu balik, masuk ni dah 4 kali aku dok ulang tgk one piece dari episod satu sampai episod terkini huhu mmg fanatik one piece sungguh aku nih.

Okeh, sebelum korang beli baik korang survey dulu test result laser detector. Taip jer keyword "test result speed trap detector" Setakat yg aku survey yg paling best org dok rate ialah Valentine. Mmg mahal sikit benda alah nih dalam seribu dollar gak. Untuk yg selalu tanya aku pasal laser detector pasal radar detector, pasal alat itu ini aku ucap terima kasih banyak2. Pasal aku mmg minat survey pasal benda alah ni.

Ni link antara test result utk laser detector yg aku jumper:

http://www.radars.com.au/forms/radar-tests.pdf
http://www.myradardetector.com/compare_all.htm
http://www.dontgetcaught.com.au/Text/1149864238255-5203/Videos-&-Tests

4 comments:

TV Digital said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV Digital, I hope you enjoy. The address is http://tv-digital-brasil.blogspot.com. A hug.

Radar Detectors Australia said...

This is a great link for information on radar detectors, laser jammers and police speed fines in Australia.

imingjepun said...

Thank you guys I will leave the comment on your link.

armpunkz said...

still aviable..?